Onze diensten > Geconditioneerd

Geconditioneerd

Quick-Line Couriers verzorgt het geconditioneerd vervoer van zendingen. Geconditioneerd ver- voer valt in te delen in gekoelde en
gevroren zendingen. Dit soort vervoer wordt onder andere in de medische, voedingsmiddelen en farmaceutische sector toegepast. Voor alle diensten die Quick-Line aanbiedt, is geconditioneerd vervoer mogelijk. Om dit te kunnen faciliteren, levert Quick-Line de benodigde verpakkingen, koel- elementen, droogijs en gespecialiseerde voertuigen. Een tempera- tuurlogger kan gedurende het vervoer de temperatuur van de zending registreren.

Stappenplan

Het regelen van uw transport ging nog nooit zo snel. Volg de onderstaande 4 stappen:

__________

1) Meld uw zending aan
Het aanmelden van uw zending kan per telefoon, email, website of fax. Vergeet niet te vermelden wat de afmetingen en gewicht van uw zending zijn.

2) Ontvang tarief en tijd
Op basis van uw aanvraag zal onze planningsafdeling u een transportoplossing aanbieden met bijbehorend tarief. Uiteraard informeren wij u ook over het ophaal- en aflevermoment.

3) Zending wordt opgehaald
Nadat u de zending bij ons heeft bevestigd, regelen wij dat uw zending wordt opgehaald op de door u gewenste locatie en tijdstip.

4) Ontvang aflevergegevens
Gedurende het transport wordt u geïnformeerd over de status van uw zending. Zodra deze wordt afgeleverd, ontvangt u van ons de aflevergegevens.

Quick-Line Couriers
Stadionlaan 10
3583RE Utrecht

info@quick-line.nl
030 - 657 33 41
065 - 421 31 72

© 2021. Quick-line Couriers Utrecht. All rights reserved | Privacy policyAlgemene voorwaarden

WhatsApp WhatsApp ons!