Onze diensten > ADR

ADR

Het ADR is het verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Volgens het ADR moeten stoffen en
producten worden ingedeeld op basis van hun gevaarseigen- schappen en op een bijbehorende wijze worden behandeld en vervoerd. Quick-Line Couriers beschikt over chauffeurs met een ADR- diploma en transporteenheden die volgens het ADR zijn uitgerust. Ook heeft Quick-Line het certificaat bewustwording ADR/omgaan met gevaarlijke stoffen. Zodoende kunnen wij ook het transport van gevaarlijke stoffen voor u verzorgen.

Stappenplan

Het regelen van uw transport ging nog nooit zo snel. Volg de onderstaande 4 stappen:

__________

1) Meld uw zending aan
Het aanmelden van uw zending kan per telefoon, email, website of fax. Vergeet niet te vermelden wat de afmetingen en gewicht van uw zending zijn.

2) Ontvang tarief en tijd
Op basis van uw aanvraag zal onze planningsafdeling u een transportoplossing aanbieden met bijbehorend tarief. Uiteraard informeren wij u ook over het ophaal- en aflevermoment.

3) Zending wordt opgehaald
Nadat u de zending bij ons heeft bevestigd, regelen wij dat uw zending wordt opgehaald op de door u gewenste locatie en tijdstip.

4) Ontvang aflevergegevens
Gedurende het transport wordt u geïnformeerd over de status van uw zending. Zodra deze wordt afgeleverd, ontvangt u van ons de aflevergegevens.

Quick-Line Couriers
Stadionlaan 10
3583RE Utrecht

info@quick-line.nl
030 - 657 33 41
065 - 421 31 72

© 2021. Quick-line Couriers Utrecht. All rights reserved | Privacy policyAlgemene voorwaarden

WhatsApp WhatsApp ons!