Fietskoerier

Een fietskoerier is bij uitstek het juiste alternatief voor koeriersdiensten van kleine pakketdiensten en voor bezorging binnen en aan de rand van Utrecht. Samen met De Fietskoerier Utrecht biedt Quick-Line een duurzame oplossing aan. Beide zijn Utrechtse ondernemingen die staan voor een servicegerichte, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Per 1 november 2017 rijdt De Fietskoerier Utrecht de HKU post op de fiets uit voor Quick-Line. De HKU wil groener en duurzamer. Op deze manier dragen ook zij bij aan een schoner Utrecht.

Stappenplan

Het regelen van uw transport ging nog nooit zo snel. Volg de onderstaande 4 stappen:

__________

1) Meld uw zending aan
Het aanmelden van uw zending kan per telefoon, email, website of fax. Vergeet niet te vermelden wat de afmetingen en gewicht van uw zending zijn.

2) Ontvang tarief en tijd
Op basis van uw aanvraag zal onze planningsafdeling u een transportoplossing aanbieden met bijbehorend tarief. Uiteraard informeren wij u ook over het ophaal- en aflevermoment.

3) Zending wordt opgehaald
Nadat u de zending bij ons heeft bevestigd, regelen wij dat uw zending wordt opgehaald op de door u gewenste locatie en tijdstip.

4) Ontvang aflevergegevens
Gedurende het transport wordt u geïnformeerd over de status van uw zending. Zodra deze wordt afgeleverd, ontvangt u van ons de aflevergegevens.

Quick-Line Couriers
Stadionlaan 10
3583RE Utrecht

info@quick-line.nl
030 - 657 33 41
065 - 421 31 72

© 2021. Quick-line Couriers Utrecht. All rights reserved | Privacy policyAlgemene voorwaarden | Designed by Alfaweb

WhatsApp WhatsApp ons!